tvojtreber-sitelogo.png

Zgodbe uspeha 2019

Zdaj že tradicionalne “zgodbe uspeha”, prispevki, ki prikazujejo dosežke naših strank in njihovih trenerjev/prehranskih svetovalcev, z veseljem in ponosom predstavljajo tokrat posodobljene zgodbe novih uspehov in resnično neverjetne dosežke naših strank v sezoni 2018/2019. Prizadevamo si vas vsako leto navdušiti z novimi in še bolj uspešnimi zgodbami uspeha naših strank.

Kljub temu, da je v fitnes industriji največ povpraševanja po trenerstvu za voljo hujšanja in preoblikovanja postave, lahko z veseljem poročamo o velikem porastu zanimanja po vadbi za preventivne in rehabilitacijske cilje, specifično trenerske cilje, prehransko svetovanje in specifične športne cilje. Vse to nakazuje, da se tudi samoiniciativno zavedate, da sta vadba in zdrava prehrana ena izmed ključnih dejavnikov kadar govorimo o preventivnih ukrepih in izboljšanju zdravstvenega stanja, športnih dosežkih in splošnega počutja. Le ta specifična oblika trenerstva in prehranskega svetovanja (preventivna vadba, pozne rehabilitacije, kondicijska priprava in dietetika), nas navdušuje za nadaljnjo raziskovanje človeškega telesa in povezovanje strok (dietetika, trenerstvo, kineziologija itd.), da bi vam lahko še dalje zagotavljali storitve na najvišjem nivoju. Verjamemo, da je ravno povezovanje omenjenih strok ključni dejavnik uspeha podjetja TvojTrener.si in svojih strank. Prizadevamo si zagotavljati le najsodobnejše metode in postopke trenerstva, hujšanja, preoblikovanja postave, rehabilitacije in ostalih ciljev.

V spodnjih odstavkih preveri nekaj izmed mnogih zgodb uspeha naših strank. Upamo, da te bodo motivirale in prepričale, da boš tudi sam/a naredil/a spremembo, in pričela s profesionalno in strokovno vodeno obliko vadbe.


Po tretjem porodu se mi je zgodilo podobno kakor po drugem porodu – med dojenjem sem začela pridobivati kilograme. Ker sem vedno imela težave z odvečnimi kilogrami in sem v preteklosti že preizkusila veliko različnih shujševalnih diet, sem vedela, da bom tokrat morala poiskati strokovno pomoč pri hujšanju. Predvsem zato, ker sem hotela dojiti mojo hči in med tem tudi poskrbeti zase in svoje zdravje. Na začetku nisem vedela kaj in kako predvsem zaradi tega, ker je od poroda minilo štiri mesece in sem še polno dojila hči. Okrog novega leta sem preko Facebooka sodelovala v nagradni igri in bila tudi izžrebana. Takrat sem vedela, da je čas, da se dobim s Klavdijo.

Klavdiji sem zaupala vse svoje želje in bojazni. Skupaj sva zame izbrali paket 30 osebnih treningov s trenerko Najo, ki je pri načrtovanju treningov upoštevala, da sem v poporodnem obdobju in še vedno dojim, pred tem pa več let tudi nisem bila telesno aktivna. V paketu sem imela vključeno tudi prehransko svetovanje. Dobila sem se s prehranskim svetovalcem Juretom, ki je prisluhnil mojim željam in jedilnike prilagodil mojim željam in se ne odrekam in pogrešam nobenega živila niti 5 mesecev po začetku moje zgodbe. Trenirala sem 3x na teden. Do sedaj sem shujšala približno 25 kg in v tem času nikoli občutila lakote ali pogrešala katerokoli hrano. Pet mesecev kasneje se počutim čudovito, veliko lažjo in še vedno dojim hči brez težav. V tem času sem si v nezgodi zlomila nogo in dobila gips za 7 tednov. Naja je temu primerno prilagodila treninge in sem trenirala tudi z gipsom. Trenerji pri TvojTrener.si so mali gladiatorji, dnevno se bojujejo z vsemi problemčki svojih strank neglede ali je to preoblikovanje postave, hujšanje, dojenje ali zlomljena noga. Oni ostajajo nepremagljivi in če imaš voljo, najdejo rešitev za vse.

beforeafter1

Prej

Program priporočam vsem, ne samo za hujšanje ampak tudi za preoblikovanje postave in seveda boljše počutje. Jaz zdaj kljub tremi otrokom nimam problemov ne s hrbtom in ne s kondicijo, s katerimi sem se srečevala vsak dan, preden sem začela trenirati pri TvojTrener.si.

-25 kg

 

Vesna je kljub poškodbi v času treniranja izgubila 25 kg in pri tem izboljšala počutje in kondicijo.

Vesna Ž.       


Poleti 2018 sem tehtal 114 kg. Po več letih nizke telesne aktivnosti in pretežno sedečega življenjskega stila, so tudi mišice postale precej zakrčene in sklepi slabo gibljivi. Vsako fizično opravilo je bilo naporno. Na spodbudo sodelavcev sem se vpisal v fitnes, kjer sem spoznal osebno trenerko Najo Savarin. Nekaj časa sem treniral sam, nato sem se pa odločil za pomoč osebnega trenerja in dietetika.

Z Najo sem začel sodelovati septembra 2018. Poleg tega sem tudi opravil posvet z dietetikom Juretom Žitnikom, ki je na podlagi mojih prehranjevalnih navad sestavil jedilnik. Jedilnik mi je bil všeč, ker je bil zelo podoben temu, kar sem jedel ponavadi. Sprememba ni bila drastična, znižan je bil le kalorični vnos. Jure je bil vedno na voljo za vprašanja in nasvete. Naja je treninge prilagodila mojemu obstoječemu stanju, zato je bil na začetku poudarek na raztezanju in izboljšanju gibljivosti. Kasneje smo dodajali vedno več vaj z utežmi in postopoma višali kilažo. Naja med treningom poskrbi, da so vse vaje pravilno izvedene, daje nasvete kako izvedbo vaj izboljšati. Pomembno ji je tudi počutje stranke, z namenom preprečitve poškodb, tako mišic kot sklepov. Ker sem se vestno držal Najinih in Juretovih navodil, sem spremembe opazil že po nekaj tednih, kar me je še bolj motiviralo. Trenutno sem pri 93 kg.

beforeafter2

Prej

-21 kg

 

Borutov trud se je izplačal, izgubil je 21 kg. Zdaj se počuti bolje in ima več energije, kar opazi tudi pri vsakodnevnih opravilih.

Gibljivost sklepov in mišic se je občutno izboljšala. Tudi moje počutje je boljše, imam več energije, vsakodnevna opravila so lažja. Naja in Jure sta zelo profesionalna in strokovna, zato z njima rad sodelujem. Vsakomur, ki ima podobne težave, kot sem jih imel jaz, priporočam posvet z ekipo TvojTrener.si.

Borut C.      


Moje ime je Katja in se že pol svojega življenja borim s prekomerno težo in napačnim oz. nezdravim načinom življenja. Poskusila sem že nešteto različnih vadb in aktivnosti, vendar sem na koncu ugotovila, da se vrtim le v začaranem krogu. Nato sem se odločila za velik korak in se “predala” ekipi TvojTrener.si. Na mojo veliko srečo, so mi dodelili najboljšega osebnega trenerja, kar sem si lahko želela. To je Rok Plahuta. Rok je izredno srčen in pozitiven človek, predvsem pa zelo profesionalen trener. Hvala njemu sem v fitnesu pozabila na sramežljivost, nesamozavest in spoznala, da zmorem več kot sem mislila.

Vsi njegovi nasveti, tako glede vadbe kot tudi prehrane, vse spodbude, motivacija in sproščen pristop, so tisto kar rabim, da sem pridobila samozavest, da vem da zmorem tudi tisto, kar se mi je zdelo nemogoče, predvsem pa, da sem začela zdravo živeti in da je to postalo del mene. Trenirava 3x tedensko in vedno komaj čakam na najino uro. Po prvih 30ih urah treningov, sem se brez premisleka odločila še za naslednjih 30 ur. Rok ve kaj dela in mu popolnoma zaupam, ter mi ni žal niti centa, saj vem da bo moj trud in konec koncev tudi njegov, do popolnosti poplačan. Neizmerno sem mu hvaležna in ga 100% priporočam vsakemu, ki želi narediti nekaj za sebe. Hvala Rok!

Katja      


Moje ime je Jana, sem mama 4-ih otrok. Veliko let sem zbirala pogum in izgovore za obisk fitnesa oz. izoblikovanja telesa. Naposled je tudi izgovorov zmanjkalo in tako sem se odločila za klic na TvojTrener.si. Prvo srečanje z Rokom je bilo sproščeno in prijetno, kljub temu, da je med nama kar velika starostna razlika, je pogovor brez težav kar stekel. Razložil mi je plan dela in napotke za čim boljše rezultate. Priznam, da je bilo včasih težko, sploh vaje, pri katerih uporabiš lastno težo. Vendar mi je z Rokovo vzpodbudo in smislom za humor ter pogovorom vedno uspelo narediti vaje do konca. Rok je odličen trener z veliko znanja na področju osebnega trenerstva in prehrane. Kar igra veliko vlogo, če ne že največjo, je ta, da je super motivator in ura treninga mine skoraj nevede.

Motivacija pri nas, kateri smo malo starejši, je velikega pomena, saj nam velikokrat zmanjka ravno to. Po koncu treningov lahko potrdim, da je moje počutje občutno boljše, kondicija veliko boljša, pridobila sem tudi na moči, korak je veliko lažji zaradi izgubljenih kilogramov. Še enkrat hvala celotni ekipi TvojTrener.si, enostavno odlični ste, znate prisluhniti posamezniku in mu dejansko pomagati. Ostanite taki. 🙂

Jana      


Moje ime je Andreja. Celo življenje sem aktivna, zadnje leto sem pa zaradi poškodbe sprednje križne vezi pričela hoditi v fitnes. Že kar nekaj časa sem si želela imeti osebnega trenerja, vendar ni bilo pravega trenutka. Vse dokler nisem imela pregleda v Ljubljani. Povedali so mi, da imam plosko stopalo in da je to tudi razlog, za bolečine v kolenih. Takrat sem se odločila pisati Roku Plahuta, ki dela pri TvojTrener.si. Že prvi stik je bil pozitiven. Rok je poln dobre energije, ima veliko znanja glede treningov in prehrane. Pisal mi je treninge tudi, ko sem sama hodila v fitnes. Po treh tednih sem opazila spremembe na telesu. Kar nisem mogla verjeti, da se telo lahko v treh tednih tako izoblikuje. Po enemu mesecu sem imela ponovni pregled v Ljubljani. Prav tako je bil zdravnik pozitivno presenečen, saj je videl, da delam na sebi in mojih kolenih :D.

Neizmerno sem hvaležna Roku za vso pomoč in nasvete, ki mi jih je dajal skozi treninge. Priporočam vsakemu, ki si želi telo izoblikovat in delati na temu, da se počuti dobro v svoji koži.

Andreja      


BS4

Moje ime je Rosanda. V življenju nikoli nisem trenirala, oziroma bila aktivna. Odkar sem sprejela službo v kar nekaj km oddaljeni Ljubljani, so se začele moje težave. Kg na kg, neredno prehranjevanje, glavni obroki zvečer, in bolečine v hrbtenici. Poiskala sem pot z raznoraznimi pripomočki za hujšanje vendar rezultatov ni bilo. Ugotovila sem da ni bližnjice, samo prehrana in gibanje. Na spletnem omrežju sem zasledila TvojTrener.si, in v enemu izmed rezultatov opazila svojega znanca, ki je naredil neverjetno dober rezultat. Nad tem sem se sama zelo navdušila “se pravi zadeva deluje” ni noben nateg, in se prijavila. Vedela sem, da rabim pomoč, saj sama svojega telesa nisem več nadzorovala.

In tako me je moja pot vodila do trenerja Rok Plahuta. Že ob prvem srečanju, me je navdušil z njegovim pozitivizmom in veseljem do dela. Začeli so se rezultati, prvič v življenju sem začela verjeti da ljudje, ki imajo lepo oblikovano telo, zares obstajajo iz “dela” treningov, da to ni samo iz revij. Čeprav sem začela z kar nekaj odvečnimi kg se je moje telo začelo drugače oblikovati. Hkrati se mi je začela urejati prebava in počutje. Energije sem dobila več kot kadarkoli prej. V času treniranja sem imela padce, vendar sem s pomočjo Roka začela vztrajati, ne samo da ve katere vaje so za moje telo, tudi komunikacija in dvig človeka da ve, ko pade, da se dvigne. Zdaj si ne predstavljam, kaj bi bilo z mano, če se ne bi odločila za trening. Vesela sem, da sem sprejela to odločitev. Sicer še nisem prišla do cilja, ki si ga želim, je pa lep napredek po cm in kg, še najbolj pa po dobrem počutju, ko človek naredi nekaj zase.

Verjamem, da če nebi bilo take osebe kot je Rok ob meni, bi odnehala, saj človek hoče nenormalne rezultate čez noč kar pa žal ne gre. Hočem povedati da ni samo to da imaš osebnega trenerja, ampak kako pomembno kakšnega, da razume stisko človeka v taki situaciji. Moji treningi z njim se bodo vsekakor nadaljevali, in priporočam ga vsakomur, ki želi zase nekaj narediti. Hvala ekipi TvojTrener.si za takega trenerja.

Rosanda       


Rad bi se zahvalil Roku za vzpodbudo in motivacijo. Za treninge pri TvojTrener.si da bi izboljšal mojo kondicijo ter pripravljenost za policijsko akademijo. Treningi z Rokom so mi bli res nori, kakšenkrat naporni ampak sem dobil veliko izkušenj in novih spoznanj. Moj nadaljnji cilj je, da treniram naprej tako, kot me je Rok naučil in enega dne postanem pripravljen za policijsko akademijo. Treninge bi priporočal vsem, ki želijo bit v odlični formi ali v dobri kondicijski pripravljenosti. Priporočal bi Roka, ker ti da veliko spodbude pri treningu in tudi veliko motivacije. Še enkrat se ti zahvaljuje iz srca.

Luka K.      

luka_k

Naj se predstavim: sem Patrizia Galbiati Pohajač, stara 58 let in 5 mesecev, s športom sem se ukvarjala v mladosti, po otrocih bolj nič, zadnja leta sem neredno obiskovala fitnes.

Vse skupaj se je začelo spomladi leta 2018 z bolečinami v ledvenem predelu hrbtenice in trtici. Odločila sem se za pregled pri zdravniku; napotena v Valdoltro. Po pregledu sem prejela mnenje b.p. Ker se z napisanim nisem strinjala, sem od istega zdravnika pričakoval in prejela natančnejši pregled in diagnozo. Bila sem napotena na MR 14.8.2018. Diagnoza prejeta 3.9 2018 foraminalna stenoza L2 do L3 desno in spinalna stenoza L4 do L5. Naročena na nadaljnje preglede 19.4. 2019.

Zaradi dolge čakalne dobe se odločim za samoplačniški pregled na MD medicina v Ljubljani. Pridem na vrsto 10. 12. 2018. Diagnoza: minimalna relativna stenoza L4- L5 in minimalen izliv, izrazita bolečina L4-L5. Svetujejo mi RTG v fleksiji in ekstenziji s centrom na L4. Po opravljenem RTG in prejmem novo diagnozo: L4 začetno nestabilno z 2 mm anteriornim pomikom, odpira se več kot 15°. Bolečina najverjetneje povezana s fasetno bolečino ob nestabilnosti segmenta L4-L5. Predlagajo mi fasetne blokade. Dve samoplačniški blokadi prejmem 14.3. 2019. Bolečina popusti.

Do 3. 5. funkcioniram povsem običajno. Delam in pospravljam. V soboto 4. maja ne morem vstati iz postelje. Rabim pomoč do 5 metrov oddaljene kopalnice. Kličem urgenco. Svetujejo mi, naj vzamem Lekadol. Bolečina ne mine, je čedalje močnejša. Mož me odpelje – odnese na urgenco. Čakam na invalidskem vozičku. Bolečine se širijo v noge, nimam mišične moči. Dobim Analgin. Bolečine popustijo. Prejmem recept za Analgin in Naklofen duo. Jemljem naj ju v kombinaciji. Napotijo me k svoji zdravnici.

V sredo 8.5. 2019 sem obiščem svojo zdravnico, ki se nemudoma odloči za nujen pregled v Valdoltri. Grem v Valdoltro. Prvi stik: »Gospa, jaz zdaj ne morem nič narediti. Zakaj niste prišla aprila na pregled h kirurgu kot ste bila naročena?« (Dejansko nisem šla na pregled, ker sem pred tem hodila v Ljubljano in je bilo po blokadah bolje). Svetuje mi protibolečinsko zdravljenje s Tramal 3x dnevno, Naklofen duo 2X dnevno in Analgin 3x dnevno. Saj res, sem pozabila, da ko si zadet, te nič ne boli. Pred tem pregledom, me je že moja zdravnica napotila v Strunjan zato svetuje tudi zdravilišče in me ponovno naroči na pregled pri kirurgu.

Doma počivam, jemljem Analgin. Tramalu se izogibam, ker slabe izkušnje z njim (halucinacije, nespečnost). Vse skupaj traja 14 dni. Situacija se ne izboljšuje. Še vedno se premikam po vseh štirih ali z berglami. Ko ležiš in počivaš si depresiven, a imaš veliko časa za razmišljanje in rečem možu: »Marjan, kaj ne bi ti pogledal, kako se namesti kineziološke trakove in mi jih namestiš?« Rečeno storjeno. Po dveh urah, ko mi je namestil trakove, sem stala na svojih nogah brez opore. Začnem iskati kineziologe. In tu nastopi TvojTrener.si.

Pokličem jih. Številko sem dobila preko reklame, ki sem jo prejela iz fitnesa Bodysense, ki sem ga pred bolečinami obiskovala. Govorim in se zmenim za sestanek z Alešem. Opišem mu svoje predhodno stanje in on mi svetuje treninge s kineziologinjo in osebno trenerko Kim Čadež. Pričnem z zmernimi treningi 3. junija 2019. Ni bilo lahko. Treningi so tri krat tedensko. Konec šolskega leta je, delam v šoli. In še treningi zraven so zahtevali od mene veliko logistike. Že pred koncem junija, čutim in vidim spremembe. Želim si na dopust. Vozim svoj motor in želela sem na Baltik. Načrtujem dopust z motorjem in redno hodim na treninge. Želim si in upam, da bom dobro do takrat. Stanje je vsak dan boljše. 10 julija odpotujem na svojem motorju in v enem dnevu prevozim 800 km brez bolečin in kakršnihkoli težav s hrbtenico. Hvala Kim. Na dopustu redno izvajam vaje, ki mi jih je Kim priporočila. Prevozim približno 3500 km, prehodim nešteto korakov, ko si ogledujem znamenitosti in nimam nobenih bolečin. Huraaaa!

Vrnem se domov in nadaljujem treninge s Kim. Med tem imam tudi terapije v Strunjanu. Skupno terapij je bilo 8 krat: torej 80 minut infra rdečega obsevanja, 80 minut magneta in 8x 30 minut vaj za stabilizacijo hrbtenice ter 8x vaj v bazenu. Vse vaje sem z lahkoto izvajala. Zame so bile prelahke. S Kim težko izvajam vaje, ker sem brez kondicije, a po vsakem treningu se fizično in psihično počutim dobro. Niti enega treninga ne izpustim, pa čeprav mi je časovno včasih težko uskladiti, družino, službo in svoje treninge. Zaključim prvo serijo treningov 10. septembra 2019 in si vplačam novih 30 treningov, ki še trajajo. Vsak dan mi gre bolje. 2. 10. imam pregled v Valdoltri pri kirurgu. Komaj čakam njegovo mnenje.

Če mi ne verjamete, stopite v stik z mano in vam pokažem izvide. O trenutnem stanju, pa se lahko sami prepričate na kavi. Hvala Kim Čadež in ekipi TvojTrener.si.

Patrizia G.P.       


Na tej točki se najbrž sprašuješ, kako je možno, da so naše stranke dosegle tako zavidljive rezultate brez nesmiselnih diet, brez uporabe prehranskih dodatkov in brez drastičnih pristopov vadbi. Pomembno se je zavedati, da je primarni cilj naših trenerjev in prehranskih svetovalcev naučiti stranko živeti normalno življenje, kjer je vadba del vsakdana in predstavlja navade brez občutka dodatnega odrekanja in obremenitve, kjer lahko spremembo prehranjevanja prikažemo kot dodano vrednost vsakdanu in ne kot strogo sledenje pustemu režimu prehranjevanja. Naše stranke živijo nespremenjene dneve in se ne odrekajo ničemur. Vadba z našimi trenerji in sodelovanje z našimi prehranskimi svetovalci je le dodana vrednost rednim rutinam in opravkom.

Zgodbe uspeha 2019

Pester izbor trenerjev, prehranskih svetovalcev in ostalih storitev zagotavlja, da noben cilj ne bo pretežak in nedosegljiv. TvojTrener.si na svojem poslanstvu tesno sodeluje z Mediteranskim centrom zdravja in Znanstveno raziskovalnim središčem, preko katerega svoji strankam nudimo splošno in športno diagnostiko. Verjamemo, da je diagnostika telesa pomembna in dodana vrednost, katera nam omogoča vpogled v tvoje trenutno funkcionalno stanje. Izmerimo in preverimo lahko številne parametre tvojega telesa in tako sestavimo optimalen vadbeni program in prehranski načrt.

V kolikor razmišljaš o tem, ali bi se pridružil/a številnim zgodbam uspeha, ali je to pravi trenutek in ali je TvojTrener.si pravi naslov zate, ti lahko pomagamo. Do 04.10. 2019 lahko izkoristiš do 160 € popusta na tvoj prvi paket treningov z našimi trenerji, prvi brezplačni trening, brezplačni posvet z našimi prehranskimi svetovalci in prejmeš še kar nekaj ostalih ugodnosti . Zato ne odlašaj, izpolni vprašalnik nižje in naredi prvi korak do lepšega in bolj zdravega telesa. Se vidimo na treningu .

Preberi tudi...

Vas boli križ od stresa?

Imajo psihosocialni dejavniki, kot so stres na delovnem mestu, depresija in anksioznost res vse večjo vlogo pri bolečini v križu? Zelo malo ljudi bolečino v…

Preberi več »

Vpliv gibanja na zdravje

Skozi evolucijo je bil človek ustvarjen za gibanje. Razvile so se številne prilagoditve telesa in nastali so gibalni vzorci, ki predstavljajo osnovo človeškega gibanja in…

Preberi več »

preglej več prispevkov

Kurilci maščob – DA ali NE?

Vsi bi radi čim hitreje in čim lažje prišli do nekega zastavljenega cilja, zato konstantno iščemo krajše in udobnejše poti, kjer naj bi nas cilj…

Glavoboli, mravljinčenje in bolečine v vratu 1. del

Bolečina v vratu, sevajoča bolečine v rami, glavobol, mravljinčenje prstov,… Znano? Več kot 50% populacije ljudi se skozi življenje sreča z zgoraj omenjenimi bolečinami. Lahko so posledica stresa, negativnih čustev, ki se izražajo preko naše drže, ki je vse prej kot popolna, lahko pa je vzrok čisto nekje drugje.

Novo sodelovanje med TvojTrener.si in RD Koper

TvojTrener.si z veseljem vstopa v novo sodelovanje z RD Koper s storitvami trenerstva in prehranskega svetovanja za varovance glavnega trenerja Uroša Rapotca in kondicijskega trenerja…

© Copyright 2021 TvojTrener.si | Vse pravice pridržane.