tvojtreber-sitelogo.png

FRESH OUT OF THE OVEN

TvojTrener.si - Piškotki in zasebnost

Obdelava podatkov

Vaših podatkov ne bomo pod nobenim pogojem uporabili brez vašega privoljenja, jih kakorkoli posredovali ali dali v uporabo tretjim osebam ali institucijam. Zagotavljamo, da osebnih podatkov ne bomo zlorabili ali kako drugače kršili vaše zasebnosti. Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Vaše osebne podatke bomo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili zbrani.

Kaj so piškotki?

Piškotki so majhne datoteke, ki se naložijo v uporabnikov iskalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. V piškotkih so shranjene različne informacije, ki omogočajo določene funkcije in izboljšajo uporabniško izkušnjo na spletni strani. Ob vsakem ponovnem obisku uporabnika, bo spletna stran pridobila informacije iz piškotkov in anonimno prepoznala istega uporabnika. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani in uporabniku servirati prilagojeno vsebino na podlagi predhodnih dejanj, ki so bila zabeležena v piškotkih.

Vrste piškotkov
Piškotke delimo na dve vrsti, nujni piškotki, ki so potrebni za osnovno delovanje spletne strani in dodatne piškotke, ki omogočajo analizo prometa, napredno oglaševanje in dodatno varovanje spletne strani.

Spletni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta, se lahko obiskovalcu namestijo ob prvem obisku strani. Piškotki spletne analitike, naprednega oglaševanja, družabnih omrežij in drugi piškotki tretjih oseb, pa se namestijo le s predhodno privolitvijo obiskovalca.

Več informacij o samem delovanju spletnih piškotkov lahko pridobite na spletni strani informacijske pooblaščenke.

Piškotki, katere uporabljamo na TvojTrener.si
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletnega mesta
Ime piškotka Namen uporabe Trajanje
wordpress_ Identifikacija uporabnika Seja
wordpress_logged_in_ Identifikacija uporabnika Seja
PHPSESSID Identifikacija uporabnika Seja
wp-settings Uporabniške nastavitve Seja
Piškotki za analitiko
Ime piškotkaNamen uporabeTrajanje
__gaČas uporabnika na strani30 minut
__gidIdentifikacija uporabnika2 leti
Onemogočanje piškotkov

Uporabniki se lahko samostojno odločite, ali želite omogočiti uporabo piškotkov. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Informacije o nastavitvah za piškotke (za različne spletne brskalnike) so na voljo na spodnjih povezavah.

© Copyright 2021 TvojTrener.si | Vse pravice pridržane.