Nakupuj s kodo ''FREE4YOU'' za brezplačno dostavo!
Vračila smo podaljšali na 60 dni!
Več kot 25.000 dostavljenih izdelkov!

Splošna in Športna diagnostika

Testiranja in pravilno zastavljen vadbeni program sta ključna dejavnika pri doseganju zastavljenih ciljev, neglede na to ali šele začenjaš z vadbo ali pa si že profesionalni športnik oz. športnica. Vadbeni program pa je neizmerno učinkovitejši, kadar ga sestavimo po opravljeni splošni oz. športni diagnostiki, saj nam omogoča vpogled v trenutno funkcionalno stanje posameznika.


Komu je namenjena splošna diagnostika?

V kolikor si želiš brezkompromisen in celostni vadbeni program, je splošna diagnostika zate. S pomočjo raznih testiranj v Mediteranskem centru zdravja, ti bomo omogočili natančen vpogled v svoje telo, izmerili telesno sestavo in ostale telesne parametre kateri omogočajo našim trenerjem sestavo kvalitetnega vadbenega programa. Splošna diagnostika je tudi učinkovito orodje pri sanaciji starih in novih poškodb, saj nam pridobljeno znanje s testiranj omogoča prilagoditev in dodelavo primernega vadbenega programa za najhitrejšo in najučinkovitejšo rehabilitacijo. Testiranja priporočamo tudi vsaki neaktivni osebi, ki se dnevno srečuje s sedečim poklicem, saj nam splošna diagnostika omogoča vpogled v trenutno stanje in zdravje vaše hrbtenice in ostalih telesnih segmentov.


Komu je namenjena športna diagnostika?

Doseganje športnega napredka, preprečevanje novih poškodb in sanacija starih, so ključne storitve naših športnih in kondicijskih trenerjev. Pri svojem poslanstvu tesno sodelujejo z Mediteranskim centrom zdravja, kjer svojim strankam omogočajo športno diagnostiko. Kakor pri splošni diagnostiki, nam tudi športna diagnostika omogoča sestavo optimalnega in najučinkovitejšega vadbenega programa, diagnosticiranje raznih težav in vpogled v športnikovo trenutno zdravje in funkcionalno stanje. Za maksimalno učinkovitost, priporočamo začetne in končne meritve – meritve pred pričetkom izvajanja vadbenega programa in ob zaključku. Tako dobimo objektiven in natančen vpogled v dosežene rezultate.


Katere meritve nudimo?

Maksimalna poraba kisika - vzdržljivost
Tenziometrija - odrivna in eksplozivna moč spodnji okončin ter analiza statične stoje in hoje
Goniometrija - gibljivost spodnjega in zgornjega dela telesa ter drža hrbtenice
Tenziomiografije - kontraktilne lastnosti mišic
Bioimpedanca - telesna sestava
Dinamometrija - splošna moč zgornjih okončin
Ostalo...

Kaj je Mediteranski center zdravja ?

Mediteranski center zdravja, katerega vodi direktor prof. dr. Rado Pišot, priznana osebnost Slovenske in širše kineziološke sfere, se nahaja v Areni Bonifika in je bil ustanovljen konec leta 2017 z namenom prenosa znanja Inštituta za kineziološke raziskave ZRS Koper med končne uporabnike. Prostori centra so namenjeni vsesplošni podpori zdravja temelječ na svetovno priznanemu znaku odličnosti – mediteranskemu življenjskemu slogu. Zastavljene cilje in kako postati edinstveni diagnostični center na Primorskem in širše, dosegajo s funkcionalno diagnostiko, razvojem in načrtovanjem sodobnih in celostnih programov vadbe in rehabilitacije po meri posameznikov, z zagotavljanjem varnega vračanja po poškodbah ter načrtovanjem zdravega delovnega mesta. V mediteranskem centru zdravja vas bo pričakal naš osebni/kondicijski trener in diplomirani kineziolog, Matej Kleva.


prof. dr. Rado Pišot

Matej Kleva - Trener in diplomirani kineziolog

V kolikor si aktiven športnik ali športnica oz. nekdo, ki želi poskrbeti za svoje telo in zdravje, te vabimo, da opraviš športno oz. splošno diagnostiko, ki ti bo skupaj s treningi pod nadzorom osebnega trenerja zagotovila še boljše pogoje za doseganje zastavljenih ciljev in odpravljanje težav.

Izpolni brezplačni vprašalnik in naš odgovor z nasveti boš prejel/a že naslednji dan!

  Izpolni vprašalnik in pridobi
  brezplačno osebno svetovanje

  Ali si trenutno profesionalni športnik/športnica?  Ali si bil/bila v obdobju zadnjih dveh let resno poškodovan/a (zvin, zlom, kirurški poseg)?

  Želim prejeti klic za rezervacijo osebnega posveta:
  Pošlji obrazec za brezplačno osebno svetovanje