Uporabi kodo: ''BANDASYBEST'' za BREZPLAČNO dostavo!
Vračila smo podaljšali na 60 dni!
Več kot 75.000 dostavljenih izdelkov!
Hitreje do ciljev z osebnim trenerjem
Kaj se da doseči v 90-ih dneh
6 marca, 2019
3-dimenzionalna deformacija hrbtenice – skolioza
17 aprila, 2019

Osebni trenerji odgovarjajo na vaših 8 najpogostejših vprašanj

1. Opazil/a sem, da na vaši spletni strani ni cenika. Koliko stane osebni trening z vašimi trenerji in koliko stanejo ostale storitve?

Prav imaš. Na naši spletni strani ni cenika, saj imamo nekoliko drugačen način določanja končne cene trenerstva in ostalih storitev. Naša posebnost je, da vsaki stranki izdelamo popolnoma unikaten storitveni paket in pri tem upoštevamo vse posebnosti (pogostost treniranja, kaj paket vključuje, obročna plačila itd.), ki bi omogočile treninge in ostale storitve po najnižji možni ceni. Poskušamo ponuditi največ za najmanj. Le tako lahko zagotovimo, da boš treninge obiskoval/a več časa in samozavestno. Tako kot sta personalizirana vadbeni program in prehransko svetovanje, personaliziramo tudi ceno teh storitev.

Kljub temu ponujamo neke osnovne smernice, s katerimi si lahko lažje predstavljaš ceno storitev. Okvirno stane najcenejši trening z našimi trenerji 8 €, najdražji pa 32 €.
Za več informacij o tem, koliko bi stal tvoj paket storitev TvojTrener.si, nam piši na [email protected] ali pa izpolni brezplačni vprašalnik na dnu strani.

2. Čez dva meseca, ko se poročim, ali, čez en mesec, ko grem na počitnice bi rad/a izgledal/a kakor sem si vedno želel/a. Ali je to mogoče?

Seveda, mogoče je vse. Vendar pa tega sami ne moremo enostavno zagotoviti. Vse metode vadbe in načini prehranjevanja, ki bi jih lahko opisali kot nepremišljene, znanstveno nedokazane in učinkovite zgolj na krajši rok, niso del naše ponudbe.
Zagotovimo lahko le tisto, kar se boste dogovorili z našimi trenerji na osebnem posvetu in to, kar je realno dosegljivo v nekem smiselno zastavljenem časovnem intervalu. Bili smo priča mnogim zgodbam uspeha, kot tudi nekaterim zgodbam, kjer cilji niso bili doseženi. K sodelovanju z našimi trenerji pristopite odprtih misli ter se prepustite strokovnemu vodenju. Zadajte si dovolj časa za dosego tega cilja, hkrati pa si zadajte take cilje, za katere bo vredno trenirati tudi po sodelovanju z nami.

3. Videla sem, da tista trenerka ali tisti trener ponuja isto storitev za pol nižjo ceno? Videl/a sem tudi, da cena vključuje tudi to ali tisto storitev brezplačno. Ali lahko izenačite ceno?

Ne, na žalost ne. Naše cene niso pogojene s konkurenčnimi, ker niso zastavljene tako, da prodamo čim več za čim manj, ampak tako, da naše stranke dobijo storitev, ki so jo zahtevale, po najvišjih možnih standardih za primerno ceno. Naši trenerski paketi vključujejo številne dodatne storitve, za katere zagotavljamo, da ustrezajo najvišjim strokovnim standardom, to pa omogoča, da bodo zagotovo doprinesle k vašem uspehu. Ekipo TvojTrener.si sestavljajo le in samo strokovnjaki svoje stroke, ki so ustrezno izobraženi in usposobljeni za izpolnjevanje vaših zahtev. Svoje delo spoštujemo tako kot spoštujemo vaše cilje in stremimo k zagotavljanju le kakovostne storitve.

4. Trenutno že treniram in imam urejeno in raznoliko prehrano. Ali potrebujem posvet z vašimi trenerji in prehranskimi svetovalci?

Radi verjamemo, da se tudi dobro sestavljen vadbeni program oz. jedilnik lahko nadgradi, izboljša ali popravi. Radi sprejemamo izzive in medsebojno sodelujemo pri izpolnjevanju vaših še tako naprednih zahtev. Pri delu se redno srečujemo s strankami, ki že trenirajo pri osebnih trenerjih, ki pa niso pod našim okriljem in smo zato pogosto deležni vprašanj o tem, kakšen je naš pogled na metode drugih trenerjev in prehranskih svetovalcev.

Potrebno se je zavedati, da so omembe vredne le dokazane metode vadbe in prehranjevanja in le take metode zagotavljajo dosego cilja. V kolikor je vaš dosedanji trener sestavil vadbeni program ali jedilnik, ki ne sledi omenjenim načelom, bomo svetovali dodelavo ali predlagali ustrezno spremembo le tega. V kolikor ste že zadovoljni s svojim načinom vadbe in prehrane, dosegate svoje cilje in se pri tem dobro počutite, je naša dodatna storitev nesmiselna in nepotrebna.

5. Rada bi trenirala tako in tako, teh vaj ne maram in tega ne jem. Ne maram se zbujati zgodaj, rada hodim pozno spat in svojih prehranskih navad ne mislim spreminjat. Rad/a dobro jem, rad/a žuram in veliko potujem. Moje življenje je stresno in prosim sestavite paket tako, da dosežem svoj cilj brez odrekanj. Je to možno?

Ne, na žalost ni. Kot vaše trenutne življenjske navade, hobiji in družina, tudi treningi in zdrava prehrana zahtevata določeno mero žrtvovanje in prilagajanje. V kolikor to ni mogoče z vaše strani, vam žal ne moremo pomagati, če se ne srečamo vsaj na polovici poti. Mi bomo naredili in pomislili na vse, kar bi vam olajšalo dosego cilja, vi pa nam zaupajte in poskusite po vaših najboljših močeh slediti našim priporočilom in nasvetom.

6. Potrebujem vaje za odpravo celulita oz. za hujšanje v ta del telesa. Katere vaje naj izvajam?

Telo na žalost ne deluje kot stroj. Rezervni deli ne obstajajo in nismo narejeni iz kovine. Človeško telo je zmogljiv a kompleksen sistem, zato se je potrebno zavedati, da je celostni pristop edina prava rešitev za vaše težave. Ne obremenjuj se z eno specifiko svojega telesa. Ob spremembi življenjskega sloga bo telo reagiralo celostno, zato tudi ti pristopi svojemu cilju celostno.

7. Rad/a bi trenirala s tem trenerjem/trenerko. Je to mogoče?

Seveda. Poskušali vam bodo ugoditi v vsaki zahtevi, tudi pri izbiri trenerja/trenerke. Seveda v realnih okvirih, v kolikor je vaša zahteva zelo specifična in izbrani trener za to delo ni usposobljen, vam bomo trenerja/trenerko odsvetovali in priporočali drugega/drugo.

Ekipa TvojTrener vrhunski osebni trenerji

8. Kaj je pomembnejše, prehrana ali trening?

Na žalost definitivnega odgovora na to vprašanje ni. Ponovno se vračamo na načelo celostnega pristopa. Kljub temu pa je treba izpostaviti dejstvo, da nekateri ljudje potrebujejo svetovanje samo za eno od teh saj pri drugi uspešno sledijo načelom nekoga drugega. K vadbi in prehrani pristopite celovito.

Kljub temu, da smo odgovorili na nekaj pomembnih vprašanj, smo zagotovo izpustili kakšnega od tvojih.

V kolikor imaš vprašanje, na katerega nismo odgovorili v zgornjih odstavkih, nam prosim piši na [email protected] ali pa izpolni vprašalnik pod tem besedilom in naš odgovor boš prejel/a že naslednji dan.

  Izpolni vprašalnik in pridobi
  brezplačno osebno svetovanje

  Ali trenutno redno vadiš?  Ali si kadilec/kadilka?

  Približno koliko alkoholnih pijač popiješ tedensko?

  Ali si bil/bila v obdobju zadnjih dveh let resno poškodovan/a (zvin, zlom, kirurški poseg)?

  Želim prejeti klic za rezervacijo osebnega posveta:
  Pošlji obrazec za brezplačno osebno svetovanje

  © Copyright 2021 TvojTrener.si | Vse pravice pridržane. 

  Bravo! Si en korak bližje svoji sanjski postavi in boljšemu počutju.
  Ne pozabi. S treningi lahko prekineš kadar koli želiš in če ne boš zadovoljna, ti povrnem kupnino. Brez vseh težav.

  Izpolni obrazec, da se lahko dogovoriva za prvi trening. V kolikor boš želela, lahko pred pričetkom vadbe, opraviva BREZPLAČNI osebni posvet, da boš popolnoma brez dvomov.

  Zaupalo mi je že več kot 1000 žensk. Pomagala bom tudi tebi do popolne postave in odlične kondicije. Če s treningi ne boš zadovoljna, ti povrnem kupnino. Brez težav in vprašanj.

  PREOBRAZBE NAŠIH STRANK
  Spoznaj Vesno. Skupaj sva se znebili več kot 25kg!
  Spoznaj Slađano. Zaupala mi je, in znebili sva se 20kg+!
  Ženski topi in majice
  Najdi svojo velikost
  S pomočjo spodnjega grafikona določite svojo velikost. Če ste na meji med dvema velikostma, naročite manjšo velikost za tesnejšo namestitev ali večjo velikost za ohlapnejšo. Če vaše meritve za oprsje in pas ustrezajo dvema predlaganima velikostma, naročite velikost, označeno z meritvijo oprsja.
  Vsa merjenja so v cm.
  Pišite nam, če potrebujete dodaten nasvet za določen izdelek.
  Ženske pajkice in spodnji del
  Najdi svojo velikost
  S pomočjo spodnjega grafikona določite svojo velikost. Če je ena od telesnih meritev na meji med dvema velikostima, naročite manjšo velikost za tesnejšo namestitev ali večjo velikost za ohlapnejšo. Če vaše telesne meritve za boke in pas ustrezajo dvema predlaganima velikostma, naročite tisto, ki jo navaja meritev kolka.

  Pišite nam, če potrebujete dodaten nasvet za določen izdelek.

  Scrunch pajkice
  Najdi svojo velikost
  S pomočjo spodnjega grafikona določite svojo velikost. Če je ena od telesnih meritev na meji med dvema velikostima, naročite manjšo velikost za tesnejšo namestitev ali večjo velikost za ohlapnejšo. Če vaše telesne meritve za boke in pas ustrezajo dvema predlaganima velikostma, naročite tisto, ki jo navaja meritev kolka.
  Višina in teža modela na sliki
  Model je visok 173 cm in tehta 63 kg. Nosi velikost M.

  Pišite nam, če potrebujete dodaten nasvet za določen izdelek.