tvojtreber-sitelogo.png
POZDRAVLJENI!
Najlepša hvala, da ste izbrali ekipo TvojTrener.si, in čestitke, da ste se odločili narediti korak do boljšega počutja, izgleda in splošne telesne pripravljenosti.
Za optimalno doseganje zadanih ciljev je ključnega pomena, da sledite napotkom vašega trenerja/trenerke in prehranskega svetovalca. Vsi člani ekipe TvojTrener.si so ustrezno licencirani in izkušeni saj vam le tako lahko ponudijo strokovno obravnavo na najvišjem nivoju.
Kljub temu da je vsaka telesna aktivnost zaželena, priporočamo vsaj 3 vodene treninge z vašim trenerjem/trenerko na teden, ter redno in dosledno spoštovanje prehranskega načrta. Tako vam zagotovimo najbolj učinkovito pot do zadanih ciljev.

Za vsa vprašanja in dodatne napotke smo vam na voljo.

PRAVILNIK ZA STORITEV OSEBNEGA TRENERSTVA TVOJTRENER.SI
VPRAŠALNIK
Prosimo, da spodnji vprašalnik izpolnite kolikor se da natančno in iskreno, saj to omogoča trenerju/trenerki, da vašo vadbo optimalno načrtuje in jo na podlagi vaših odgovorov tudi ustrezno prilagodi. V primerov, da ne želite deliti določenih podatkov zasebne narave, prosimo pustite polje prazno. Vsi člani ekipe TvojTrener.si spoštujemo zasebnost naših strank in to zasebnost tudi strogo varujemo. Podatke pridobljene z vprašalnikom, ne glede na to ali so ali niso osebne narave, trener ne deli z nikomer in jih uporablja zgolj z namenom boljšega načrtovanja telesne vadbe.
PREPUSTITE SE STROKOVNJAKOM
Zlahka pozabimo nase, svoje iskrene želje in zdravje prelagamo in funkcionalnost svojega telesa zanemarjamo. Z zagotovostjo lahko trdimo, da je vadba in investicija vase nekaj najboljšega in želeli si boste, da ste pričeli še prej. Moč, vzdržljivost, mobilnost… vsi parametri vaše funkcionalnosti bodo izboljšani in s tem tudi vaše počutje. Zagotovili vam bomo profesionalno in privatno vzdušje, kjer se boste počutili sproščeno in spoštovano.

© Copyright 2021 TvojTrener.si | Vse pravice pridržane.