Zgodbe uspeha 2018 2
Kako prepoznati šarlatane in oportuniste slovenske fitnes industrije?
5 oktobra, 2018
Hitreje do ciljev z osebnim trenerjem
Kaj se da doseči v 90-ih dneh
6 marca, 2019

Zgodbe uspeha 2018

Zgodbe uspeha 2018 3

Ponosni smo na čisto vsakega, ki je v letu 2018 treniral z našimi trenerji, obiskal naše prehranske svetovalce ali pa se je odločil za opravljanje splošne ali športne diagnostike. Ker vemo, da sprememba življenjskega sloga zahteva odločnost in pripravljenost na spremembe, sploh ko govorimo o hujšanju in izboljšanju športnega rezultata.

V spodnjih odstavkih lahko preberete zgodbe uspeha nekaterih naših najuspešnejših strank, ki so resnično spremenile svoje navade in naredile konkretne spremembe za voljo zadanih ciljev. Čestitamo vsem!


Moje življenje pred trenerstvom je bilo nezadovoljivo in pasivno. Migala nisem skoraj nič, priboljški v obliki slanega in sladkega pa so bili dnevna stalnica. Svoje nezadovoljstvo sem prenašala na druge, pogled v ogledalu pa je celo situacijo samo še poslabšal.

Prišel je september 2017, ko sem zbrala pogum in se prvič napotila v fitnes na skupinsko vadbo z utežmi. Sanjalo se mi ni, da je to bil le začetek nečesa novega, nečesa izjemnega. Na začetku je težko, dosti informacij, velike želje in visoka pričakovanja. Kasneje, ko je strah pred novimi izzivi pojenjal, želja po dodatnih rezultatih pa je bila vedno večja, sem se odločila za storitev osebnega trenerstva in prehranskega svetovanja.

Dostikrat je bilo težko, vendar so me rezultati gnali naprej, v težkih trenutkih pa mi je Klavdija vedno stala ob strani in mi vlivala moč ter motivacijo za naprej. Kaj kmalu je telovadba postala stalnica v mojem življenju, dieta, ki je bila na začetku „bav bav“, pa način zdravega prehranjevanja.

Danes treniranje in zdrava prehrana nista več zaobljubi ob vstopu v novo leto, ampak moj stil življenja. Ne le, da sem uspela shujšati in preoblikovati postavo, osebnostno sem zrasla, srečnejša sem in uživam v dobri in zdravi hrani brez slabe vesti.

-13 kg

 


Alenka je ob pričetku vadbe s Klavdijo tehtala 73 kg, v leto 2019 pa je vstopila z le 60 kg.

Vsakemu, ki želi korenite in pozitivne spremembe v svojem življenju, pa ne ve, kje in kako začeti, bi mu priporočala trenerstvo in prehransko svetovanje. Začetek je najtežji, vendar sta trud in požrtvovalnost kaj kmalu poplačana z rezultati, le vztrajati je potrebno!

Celotni ekipi TvojTrener.si se iz srca zahvaljujem!

Alenka S.      

Ime mi je Slađana Keča, stara sem 38 let. Sem poročena in mati dveh otrok. Z odvečno težo sem se ubadala celo življenje, teža pa mi je nihala tudi po deset kil gor in dol. Poskusila sem najmanj 10 različnih diet, nikoli pa se nisem ukvarjala z nobenim športom.

Po drugem porodu se je moja teža povzpela na zaskrbljujočo številko, zato sem začela resno razmišljati o spremembah. Potrebovala nujno pomoč, saj sem vedela, da sama ne bom zmogla. Ponudila se mi je življenjska priložnost, saj sem si našla to pomoč in začela spreminjati svoje življenje. Začela sem namreč sodelovati s perfektno ekipo TvojTrener.si.

 
 
-25 kg

 


Slađana si v preteklem letu ni vzela veliko časa za počitek. Med februarjem in decembrom ji je skupno telesno maso uspelo zmanjšati kar za 35%.

V nov način prehranjevanja me je vodil dietetik Jure Žitnik, za katerega lahko rečem, da me je naučil pravilnega prehranjevanja, ki pa je podobno mojem običajnem prehranjevanju. S pomočjo jedilnikov, ki mi jih je pripravil, sem začela kuhati in pripravljati okusno in hkrati predvsem tudi zdravo hrano.

Za treninge, katerih sem se sprva najbolj bala, je skrbela Klavdija Grčman. Ni nobenega dvoma, da me je Klavdija s svojimi treningi in nasveti spremenila v nekoga, ki komaj čaka in se vnaprej veseli v pričakovanju treninga. Klavdija je občudovanja vredna in idol marsikateri ženski. Jure in Klavdija sta osebi, ki sta mi spremenila življenje in sem jima hvaležna do neba.

Vsakemu dekletu ali fantu priporočam, da izkusi, kar sem izkusila sama, brez zadržkov in strahu pred neuspehom. Nekateri hitreje in nekateri pozneje, verjamem pa, da vsi lahko slej kot prej uresničimo svoje sanje.

Slađana K.      

Pred trenerstvom se nisem veliko posvečala športu, občasno sem obiskovala kako rekreativno vadbo, ki pa sem jo po določenem obdobju tudi prenehala obiskovati. Enostavno nisem imela motivacije, da bi dalj časa vztrajala v izbrani rekreaciji. Vsekakor sem po dveh porodih in dveh majhnih otrocih ter stresni službi imela zelo malo časa zase oz. si ga enostavno nisem vzela, da bi kaj naredila za svoje telo in posledično zdravje.

Posledice premalo gibanja (nasploh opravljam sedeče delo v pisarni) ter nezdravega načina življenja so se kmalu izrazile na mojem telesu, in sicer v nabiranju odvečnih kilogramov (doslej nisem nikoli imela težav z odvečnimi kilogrami), slabšemu počutju ter pomanjkanju energije, ki sem jo še kako potrebovala, da sem lahko usklajevala vsakodnevno poklicno ter družinsko življenje. .

Odločila sem se, da tako ne gre več in je potrebna neizbežna sprememba.V letu 2018 sem si zadala novoletno zaobljubo, da pričnem z redno tedensko vadbo pod okriljem trenerja, saj bom le tako lahko prišla do želenih rezultatov. Sprva me je za trenerja motivirala moja dobra prijateljica, ki je že obiskovala vadbo TvojTrener.si.

S storitvijo TvojTrener.si sem super zadovoljna, imam top trenerko Klavdijo, s pomočjo katere sem prišla do želenih rezultatov, saj sem v zadanem času izgubila odvečne kilograme (cca 4-5 kg; ko sem začela z individualnimi treningi sem imela 64 kg, zdaj imam 58-59 kg) ter si izoblikovala telo in učvrstila mišice. Seveda je k dosežku izgube telesne teže veliko pripomoglo prehransko svetovanje, saj zgolj s telesno vadbo ne bi dosegla želenega rezultata.
Redna tedenska vadba ter uravnotežena vsakodnevna prehrana pozitivno vplivata na moje počutje, saj veliko lažje prenašam psihofizične napore, manj sem utrujena in seveda imam veliko več energije kot prej.

90+ treningov

 


Tanja je v minulem letu pod vodstvom trenerke Klavdije Grčman opravila več kot 90 treningov z utežmi.

Storitve TvojTrener.si bi priporočila vsakomur, ki želi narediti nekaj zase in za svoje zdravje, vsakomur, ki si želi spremembe, pa ne ve, kje in kako, bi se lotil učinkovite telesne vadbe.
Začetki so vedno težki, ponavadi takrat najhitreje obupamo, saj rezultati ne pridejo čez noč. Potrebno je trdo trenirati vsaj kakšnih 2 do 3 mesece, da so opazne prve spremembe na telesu, kot npr. manj maščobnih blazinic, bolj čvrste mišice, boljše počutje, ipd.

Enkrat, ko pa pridejo vidni rezultati in težko pričakovane spremembe, je vse lažje in treningi toliko bolj prijetni, da si brez njih sploh ne morem več predstavljati mojega življenja. Okolica in moji prijatelji so opazili, da imam bolj izoblikovano telo, da so se stopili odvečni »kilogramčki«, tako da jih sama motiviram oz. jim toplo priporočam, da bi se odločili za vadbo pod okriljem trenerja, da bi tudi oni dosegli želeni cilj.

Vsekakor menim, da je vadba s trenerjem ena najbolj učinkovitih vadb, saj se ti trener 100 % posveti in prilagodi treninge tvojim zmožnostim oz. sposobnostim. TvojTrener.si je vsekakor TOP izbira, kjer je želeni rezultat zagotovljen!!

Tanja V.      

Z Matejem sodelujem že nekaj časa. Moj oz.najin cilj je, kar se da dobra priprava na košarkarsko sezono. Gre za izjemno talentiranega, mladega in zagnanega trenerja z izjemno energijo. Treningi so zastavljeni profesionalno, tako da vselej dočakam sezono maksimalno pripravljen. Z Matejevo pomočjo sem se prebil do tujine, kjer trenutno igram svojo najboljšo košarko in se počutim odlično.

Andraž R.      
STATISTIKA V LETOŠNJI SEZONI

Z ekipo TvojTrener.si sem se prvič srečal, ko sem prišel na vodeno skupino Bootcamp, ki jo vodi Klavdija Grčman. Prej sem samo tekel in v fitnesu vadil na napravah. Na Bootcamp sem se vpisal, da bi pridobil na moči in izboljšal vsesplošno telesno pripravljenost, z upanjem, da bi mi to koristilo pri mojem primarnem športu, ki je tek. Spomnim se, kako me je Klavdija vedno spodbujala, da naj vadim z večjo obremenitvijo. Opazil sem, da se mi je moč hitro povečevala, izboljševala pa se je tudi moja tekaška zmogljivost.

Enkrat je Klavdijo nadomeščal Aleš Milanovski, ki je pri meni opazil velik napredek. Predlagal mi je, naj se udeležim vadbe, ki jo izvaja, če bi želel še v prihodnje napredovat v telesni zmogljivosti. Trening performance-a traja uro in pol in se izvaja 4x tedensko, za razliko od vadbe Bootcamp, ki je krajša, saj traja eno uro in se izvaja 2x tedensko. Tako imam možnost posvetiti več časa tudi izboljšanju tehnike dvigovanja uteži in tudi za zahtevnejše treninge, ki so kar pogosto lahko zelo, zelo težki. Aleš vedno spremlja (kot tudi Klavdija) izvedbo vaje in nas opozarja na pomanjkljivo tehniko. To je pomembno zato, da med samo vadbo ne prihaja do poškodb.

Spomladi letos sem se prijavil na Ljubljanski maraton, ki je dolg 42 km. Z željo da bi konkretno izboljšal lanski čas, sem poiskal pomoč osebnega trenerja, ki prihaja iz Ljubljane in v večini trenira triatlonce in tekače. O tem sem obvestil tudi Aleša, ki je pozdravil mojo odločitev, saj se mu je zdela pravilna. Ker je vedel, da veliko treniram, včasih tudi 2x dnevno, mi je svetoval prehranskega svetovalca Jureta Žitnika, ker poleg treninga pri napredku igra veliko vlogo tudi prehrana. Rekel sem mu da bom razmislil.

Tako sem se po nekaj dnevih premisleka odločil da, bom upošteval Alešev nasvet. Škodit mi ne more, kvečjemu mi lahko samo koristi. Tako sem kontaktiral Jureta in mu že po mailu poslal svoje podatke in seznam živil, ki sem jih tisti dan zaužil, zaupal pa sem mu tudi svoje cilje. Ko sva se prvič videla, je imel s seboj že tri primere jedilnikov. Rekel je, da so zgolj okvirni in da naj si jih priredim po svojem okusu, poskrbim pa naj, da bom zaužil približno toliko kalorij, kot je predvideno na jedilniku, pozoren pa moram biti tudi na deleže hranil v prehrani. Dodatne kalorije, ki jih porabim s treningi, pa naj nadomestim večinoma z ogljikovimi hidrati (OH).

Dogovorila sva se, da vpisujem obroke v mobilno aplikacijo tako, da jih lahko tudi on spremlja in mi sproti svetuje. Kasneje sva se še nekajkrat dobila na posvetu. Pripravil mi je tudi načrt prehrane za pred, med in po daljših treningih in primer jedilnika za polnjenje OH, ki ga uporabljam kot pripravo na tiste najtežje treninge in tekmovanja.

16 minut

 


Gregor je v minulem letu maraton odtekel 16 minut hitreje kot leto pred tem.

Pisanja dnevnika prehrane sem se hitro navadil in moram reči, da mi gre dobro. Beleženje zaužite hrane mi vzame manj kot 5 minut na dan. Tako lahko spremljam vnos kalorij in deležev makrohranil in sproti prilagajam obroke. Priznati moram, da so mi šli tekaški treningi zelo dobro, kljub temu, da so bili zelo naporni in zahtevni saj sem v treh mesecih in pol pretekel 800 km. Na določene dneve sem pojedel več kot 5000 kalorij ampak teža je ostala ista. Če bi se prehranjeval samo na podlagi svoje presoje sem siguren, da bi jedel preveč ali pa premalo in ne bi dobil pravilnih hranil. Čas maratona sem izboljšal za 16 minut. Prehranjujem se še vedno tako, kot sem opisal in se počutim zelo dobro.

Moji cilji za letos so udeležba na polmaratonu, en olimpijski triatlon in en cel maraton. Aleš pravi, da moram povečati splošno gibljivost in mi rekel, da bova letos delala ravno na tem. Oba trenerja in prehranski svetovalec so strokovnjaki na svojem področju, polni znanja in so zelo profesionalni. Lepo je sodelovat z njimi.

Gregor P.      

Tudi naše druge stranke, ki zgoraj niso navedene, so v minulem letu z našo pomočjo uspešno dosegale zastavljene cilje.

Bi si želel/a doživeti podobno izkušnjo, kot jo opisujejo naše stranke in si želiš, da ti pri tem pomagamo mi? Nas želiš samo kaj vprašati? Želiš vedeti kdo smo?

Če je tvoj odgovor da, si v zgornji vrstici izberi tisto storitev, ki te najbolj zanima in izpolni brezplačni vprašalnik, naš odgovor pa boš prejel/a že naslednji dan!

Ekipa TvojTrener.si