Vadbeni program ''ŠPORTNIK'' - Matej Kleva 1
Vadbeni program ”Povečanje mišične mase” – Rok Plahuta
29 decembra, 2019
Vadbeni program ''ŠPORTNIK'' - Matej Kleva 2
Vadbeni program ”ZDRAVJE” – Matej Kleva
1 januarja, 2020
Pokaži vse

Vadbeni program ”ŠPORTNIK” – Matej Kleva

199,99 1.199,00 

Naredi korak v pravo smer!

Personalizirni vadbeni programi osebnega in kond. trenerja, univ. dipl. kineziologa Mateja Kleve so ključ to tvojega uspeha in športnega napredka.

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategoriji: ,

Šport je gibalna aktivnost, podrejena določenim pravilom in s ciljem doseganja rezultata. Za doseganja dobrega rezultata je potrebno skrbno spremljati stanje in preverjati napredek športnika ter načrtovati in zastaviti ustrezen trenažni proces.

Le tako lahko s sistematičnim pristopom vplivamo na izboljšanje gibalnih sposobnosti, zmožnosti posameznika in se izognemo neželenim preobremenitvam in poškodbam.

Komu je namenjen vadbeni program ”Športnik”?

Profesionalnim, rekreativnim in mladim perspektivnim športnikom. Vadbeni program je uskalejen s športno disciplino in z izkušnjami športnika v treningu fizične priprave. Glede na izkušnje se športnika nauči pravilnega ogrevanja, izvajanja razteznih vaj in vaj za moč z lastno telesno težo ter utežmi.

Kaj vsebuje in zajema program?

-Pripravo indivudalnega vadbenega programa za izboljšanje športnikove zmogljivosti

Vadbeni program je sestavljen glede na potrebe in obdobje v katerem se nahaja športnik, baziran pa je na razvoju ali ohranjanju:

-splošne in specifične moči
-intervalne vzdržljivosti
-koordinacije in agilnosti ter hitrosti
-obrazložitev vadbenega programa
-konzultacije preko telefonskega klica ali Skype video klica.
-slikovno podprte vaje
-natančno opisan postopek izvedbe in progresije
-podpora ob nerazumevanju in v primeru dodatnih vprašanj

Več o avtorju, trenerju in kineziologu Mateju Kleva:

Matej Kleva je univerzitetni diplomirani kineziolog, AFP trener in trener rokometa, ki trenutno zaključuje magisterski študij iz kineziolgoije na Fakutleti za vede v zdravju, Univerze na Primorskem. Zaposlen je na Znanstveno-raziskovalnem središču Koper, Inštitutu za kineziološke raziskave, kjer je odgovoren za delovanje Mediteranskega centra zdravja v katerem izvajajo splošno in športno diagnostiko. Prav tako pri Društvu kineziologov Slovenije opravlja funkcijo podpredsednika.

Od leta 2009 deluje kot trener rokometa, s katerim se ukvarja še danes. Trenutno deluje, kot kondicijski in rokometni trener v Rokometnem društvu Koper. Po zaključku študija kineziologije, leta 2013, svoje znanje izpopolnjuje na področju splošne/športne diagnostike, športne zmogljivosti, kinezioterapije in zdravega načina življenja. V zadnjih dveh letih to znanje praktično uporablja pri TvojTrener.si.

Ne glede na to ali gre za pripravo športnika za novo tekmovalno sezono, vračanje športnika po poškodbi ali pa odpravljanje težav sodobnega načina življenja (skeletno-mišične težave, prekomerna telesna masa, ipd.), Matej pravi, da za vrhunski končni rezultat je vedno zelo pomemben dobro strokovno načrtovan in voden vadbeni proces.

NAREDI KORAK V PRAVO SMER, IN REZERVIRAJ SVOJ VADBENI PROGRAM Z PROFESIONALNIM TRENERJEM MATEJEM KLEVA

Vrsta programa

Za obdobje : do 2 meseca, Za obdobje : enega leta, Za obdobje : od 4 do 6 mesecev

Morda vam bo prav tako všeč…