Nakupuj s kodo ''FREE4YOU'' za brezplačno dostavo!
Vračila smo podaljšali na 60 dni!
Več kot 25.000 dostavljenih izdelkov!

Zakaj potrebuješ prehransko svetovanje?

Prehrana ima osrednjo vlogo v vsakdanjem življenju posameznika. Vsaka sprememba v načinu prehranjevanja lahko vodi v spremembo zdravstvenega stanja, izgleda telesa in navsezadnje tudi splošnega počutja. Kljub dejstvu da se danes skoraj vsak zaveda, kako pomembna je pravilna prehrana, le redki tudi v praksi vedo, kako se pravilno prehranjevati.

Ostali so ujeti v začaranem krogu negotovosti in zmede, saj se izkaže, da kljub številnim koristnim informacijam glede prehrane, ki nas ves čas obdajajo, le-te niso tako koristne, kot se zdi. Še več, prepogosto so škodljive, ker jih ljudje ne znamo prilagoditi individualnim potrebam našega telesa, našim prehranjevalnim navadam in ostalim posebnostim življenjskega sloga pri posamezniku.

Posledica tega je, da kljub našem vsakodnevnem trudu, ko izbiramo zgolj zdrava živila in se odrekamo nezdravim ter uživamo vsa priporočena prehranska dopolnila, nikoli ne prispemo do zastavljenih ciljev in se ne glede na redno, pravilno vadbo in strogo disciplino pri prehrani, od ciljev pogosto celo oddaljujemo.

Zakaj ne bi izbral/la lažjega načina, pri katerem ti prehranski strokovnjak individualno načrtuje prehrano, jo prilagodi tvojim željam in omogoči, da boš dosegel/la zastavljene cilje tako na področju zdravja, videza in telesne pripravljenosti, hkrati pa te na poti do cilja tudi vodi in spremlja?


Kaj je vključeno v storitev prehranskega svetovanja?

Osebni posveti s prehranskim svetovalcem
Personaliziran prehranski načrt z jedilniki
Redno spremljanje napredka in učinka prehranskega načrta

Jedro storitve prehranskega svetovanja TvojTrener.si predstavlja individualni prehranski načrt z jedilniki, ki ga na podlagi kratkega vprašalnika in osebnega prehranskega posveta s teboj, samo zate oblikuje prehranski strokovnjak.

Prehranski načrt je vedno personaliziran in sestavljen z upoštevanjem tvojih prehranjevalnih navad in prehranskih ciljev. Vnaprej pripravljenih dietnih jedilnikov ne nudimo, ker menimo, da je prehranski načrt po tvoji meri edino pravo zagotovilo, da boš ne samo uspešno dosegel/la zastavljene cilje, ampak tudi izvedel/a, kakšna je pravilna prehrana zate.


Prehranski svetovalec sodeluje in se posvetuje tudi s tvojim izbranim osebnim trenerjem, s katerim poskrbita, da bo prehranski načrt kar se da prilagojen tudi tvojim treningom.

 • Želiš zmanjšati maščobne obloge na telesu in preoblikovati postavo?
 • Želiš pridobivati mišično maso ali izboljšati telesno pripravljenost?
 • Imaš težave pri prebavi, se slabo počutiš ali pa bi se rad/a začel/a samo bolj zdravo prehranjevati?
Katerikoli izmed zgoraj naštetih ciljev je že dovolj dober razlog, da si rezerviraš osebni posvet z enim od naših prehranskih svetovalcev.

Izpolni brezplačni vprašalnik in naš odgovor z nasveti boš prejel/a že naslednji dan!

  Izpolni vprašalnik in pridobi
  brezplačno osebno svetovanje

  Ali trenutno redno vadiš?


  Imaš alergijo ali intoleranco na katero izmed živil (jajca, arašidi, ribe, mleko)?

  Koliko obrokov običajno zaužiješ v enem dnevu?

  Se ti kdaj pojavljajo težave s prebavo ali občutiš napihnjenost?

  Želim prejeti klic za rezervacijo osebnega posveta:
  Pošlji obrazec za brezplačno osebno svetovanje