Nakupuj s kodo ''FREE4YOU'' za brezplačno dostavo!
Vračila smo podaljšali na 60 dni!
Več kot 25.000 dostavljenih izdelkov!
Vadbeni program ”Povečanje mišične mase” – Rok Plahuta
29 decembra, 2019
Trak za gležnje
16 januarja, 2020
Pokaži vse

Vadbeni program ”ZDRAVJE” – Matej Kleva

199,99 

Investiraj vase, investiraj v zdravje!

Hiter tempo življenja, gibalna neaktivnost, sedeči način življenja, preobremenjenost v športu, slaba kondicijska priprava in procesi staranja so le nekateri dejavniki, ki lahko pripeljejo do različnih težav oz. poškodb.

 

Ob pojavu poškodbe je pomembno, da po pregledu ortopeda, fiziatra ali zdravnika in morebitnem operativnem posegu, sledi rehabilitacija. Zelo pomembna je pozna rehabilitacija (kinezioterapija – je zdravljenje z gibanjem in telesnimi vajami), ki s pomočjo pravilno zastavljenega poznorehabilitacijskega programa, omogoča kineziologu, da pacienta pripelje do stanja, kot pred poškodbo. Za preprečitev ponovne poškodbe, pa se lahko dodatno pripravi preventivni vadbeni program.

Komu je namenjen vadbeni program ”Zdravje”?

-Vsem ki želijo preventivno (uporaba predhodnih ukrepov, s katerimi želimo preprečiti nastanek poškodb), korektivno (ukrepi za nevtralizacijo kvarnih učinkov, ki izhajajo iz okolja, dela, enostranskih obremenitev, itd.) ali kurativno (ukrepanje ob nastanku poškodbe/bolezni s ciljem delne ali popolne ozdravitve.) delovati na svoje telo.

Kaj zavzema in kaj lahko pričakuješ ob nakupu vadbenega programa?

– Pripravo indivualnega kinezioterapevtskega vadbenega program za izboljšanje telesne zmogljivosti
– Obrazložitev in prikaz pravilne izvedbe vaj
– V primeru lokacijske oddaljenosti, konzultacije preko telefonskega klica ali Skype video klica
– Slikovno podprte vaje
– Natančna razlaga vadbenega postopka, nasveti in ostale podporne informacije

Več o avtorju, trenerju in kineziologu Mateju Kleva:

Matej Kleva je univerzitetni diplomirani kineziolog, AFP trener in trener rokometa, ki trenutno zaključuje magisterski študij iz kineziolgoije na Fakutleti za vede v zdravju, Univerze na Primorskem. Zaposlen je na Znanstveno-raziskovalnem središču Koper, Inštitutu za kineziološke raziskave, kjer je odgovoren za delovanje Mediteranskega centra zdravja v katerem izvajajo splošno in športno diagnostiko. Prav tako pri Društvu kineziologov Slovenije opravlja funkcijo podpredsednika.

Od leta 2009 deluje kot trener rokometa, s katerim se ukvarja še danes. Trenutno deluje, kot kondicijski in rokometni trener v Rokometnem društvu Koper. Po zaključku študija kineziologije, leta 2013, svoje znanje izpopolnjuje na področju splošne/športne diagnostike, športne zmogljivosti, kinezioterapije in zdravega načina življenja. V zadnjih dveh letih to znanje praktično uporablja pri TvojTrener.si.

Ne glede na to ali gre za pripravo športnika za novo tekmovalno sezono, vračanje športnika po poškodbi ali pa odpravljanje težav sodobnega načina življenja (skeletno-mišične težave, prekomerna telesna masa, ipd.), Matej pravi, da za vrhunski končni rezultat je vedno zelo pomemben dobro strokovno načrtovan in voden vadbeni proces.

NAREDI KORAK V PRAVO SMER, IN REZERVIRAJ SVOJ VADBENI PROGRAM Z PROFESIONALNIM TRENERJEM MATEJEM KLEVA