Uporabi kodo: ''BANDASYBEST'' za BREZPLAČNO dostavo!
Vračila smo podaljšali na 60 dni!
Več kot 75.000 dostavljenih izdelkov!
Vadbeni program ”Povečanje mišične mase” – Rok Plahuta
29 decembra, 2019
Trak za gležnje
16 januarja, 2020
Pokaži vse

Vadbeni program ”ZDRAVJE” – Matej Kleva

199,99 

Investiraj vase, investiraj v zdravje!

Hiter tempo življenja, gibalna neaktivnost, sedeči način življenja, preobremenjenost v športu, slaba kondicijska priprava in procesi staranja so le nekateri dejavniki, ki lahko pripeljejo do različnih težav oz. poškodb.

 

Ob pojavu poškodbe je pomembno, da po pregledu ortopeda, fiziatra ali zdravnika in morebitnem operativnem posegu, sledi rehabilitacija. Zelo pomembna je pozna rehabilitacija (kinezioterapija – je zdravljenje z gibanjem in telesnimi vajami), ki s pomočjo pravilno zastavljenega poznorehabilitacijskega programa, omogoča kineziologu, da pacienta pripelje do stanja, kot pred poškodbo. Za preprečitev ponovne poškodbe, pa se lahko dodatno pripravi preventivni vadbeni program.

Komu je namenjen vadbeni program ”Zdravje”?

-Vsem ki želijo preventivno (uporaba predhodnih ukrepov, s katerimi želimo preprečiti nastanek poškodb), korektivno (ukrepi za nevtralizacijo kvarnih učinkov, ki izhajajo iz okolja, dela, enostranskih obremenitev, itd.) ali kurativno (ukrepanje ob nastanku poškodbe/bolezni s ciljem delne ali popolne ozdravitve.) delovati na svoje telo.

Kaj zavzema in kaj lahko pričakuješ ob nakupu vadbenega programa?

– Pripravo indivualnega kinezioterapevtskega vadbenega program za izboljšanje telesne zmogljivosti
– Obrazložitev in prikaz pravilne izvedbe vaj
– V primeru lokacijske oddaljenosti, konzultacije preko telefonskega klica ali Skype video klica
– Slikovno podprte vaje
– Natančna razlaga vadbenega postopka, nasveti in ostale podporne informacije

Več o avtorju, trenerju in kineziologu Mateju Kleva:

Matej Kleva je univerzitetni diplomirani kineziolog, AFP trener in trener rokometa, ki trenutno zaključuje magisterski študij iz kineziolgoije na Fakutleti za vede v zdravju, Univerze na Primorskem. Zaposlen je na Znanstveno-raziskovalnem središču Koper, Inštitutu za kineziološke raziskave, kjer je odgovoren za delovanje Mediteranskega centra zdravja v katerem izvajajo splošno in športno diagnostiko. Prav tako pri Društvu kineziologov Slovenije opravlja funkcijo podpredsednika.

Od leta 2009 deluje kot trener rokometa, s katerim se ukvarja še danes. Trenutno deluje, kot kondicijski in rokometni trener v Rokometnem društvu Koper. Po zaključku študija kineziologije, leta 2013, svoje znanje izpopolnjuje na področju splošne/športne diagnostike, športne zmogljivosti, kinezioterapije in zdravega načina življenja. V zadnjih dveh letih to znanje praktično uporablja pri TvojTrener.si.

Ne glede na to ali gre za pripravo športnika za novo tekmovalno sezono, vračanje športnika po poškodbi ali pa odpravljanje težav sodobnega načina življenja (skeletno-mišične težave, prekomerna telesna masa, ipd.), Matej pravi, da za vrhunski končni rezultat je vedno zelo pomemben dobro strokovno načrtovan in voden vadbeni proces.

NAREDI KORAK V PRAVO SMER, IN REZERVIRAJ SVOJ VADBENI PROGRAM Z PROFESIONALNIM TRENERJEM MATEJEM KLEVA

© Copyright 2021 TvojTrener.si | Vse pravice pridržane. 

Bravo! Si en korak bližje svoji sanjski postavi in boljšemu počutju.
Ne pozabi. S treningi lahko prekineš kadar koli želiš in če ne boš zadovoljna, ti povrnem kupnino. Brez vseh težav.

Izpolni obrazec, da se lahko dogovoriva za prvi trening. V kolikor boš želela, lahko pred pričetkom vadbe, opraviva BREZPLAČNI osebni posvet, da boš popolnoma brez dvomov.

Zaupalo mi je že več kot 1000 žensk. Pomagala bom tudi tebi do popolne postave in odlične kondicije. Če s treningi ne boš zadovoljna, ti povrnem kupnino. Brez težav in vprašanj.

PREOBRAZBE NAŠIH STRANK
Spoznaj Vesno. Skupaj sva se znebili več kot 25kg!
Spoznaj Slađano. Zaupala mi je, in znebili sva se 20kg+!
Ženski topi in majice
Najdi svojo velikost
S pomočjo spodnjega grafikona določite svojo velikost. Če ste na meji med dvema velikostma, naročite manjšo velikost za tesnejšo namestitev ali večjo velikost za ohlapnejšo. Če vaše meritve za oprsje in pas ustrezajo dvema predlaganima velikostma, naročite velikost, označeno z meritvijo oprsja.
Vsa merjenja so v cm.
Pišite nam, če potrebujete dodaten nasvet za določen izdelek.
Ženske pajkice in spodnji del
Najdi svojo velikost
S pomočjo spodnjega grafikona določite svojo velikost. Če je ena od telesnih meritev na meji med dvema velikostima, naročite manjšo velikost za tesnejšo namestitev ali večjo velikost za ohlapnejšo. Če vaše telesne meritve za boke in pas ustrezajo dvema predlaganima velikostma, naročite tisto, ki jo navaja meritev kolka.

Pišite nam, če potrebujete dodaten nasvet za določen izdelek.

Scrunch pajkice
Najdi svojo velikost
S pomočjo spodnjega grafikona določite svojo velikost. Če je ena od telesnih meritev na meji med dvema velikostima, naročite manjšo velikost za tesnejšo namestitev ali večjo velikost za ohlapnejšo. Če vaše telesne meritve za boke in pas ustrezajo dvema predlaganima velikostma, naročite tisto, ki jo navaja meritev kolka.
Višina in teža modela na sliki
Model je visok 173 cm in tehta 63 kg. Nosi velikost M.

Pišite nam, če potrebujete dodaten nasvet za določen izdelek.