B2 - Vadbena elastika Bandasy 1
B1 – Vadbena elastika Bandasy
1 septembra, 2019
B2 - Vadbena elastika Bandasy 2
B3 – Vadbena elastika Bandasy
1 septembra, 2019
Pokaži vse

B2 – Vadbena elastika Bandasy

28.99  22.99 

Več kot samo še ena vadbena elastika.

Izogni se nekvalitetnim in cenenim plastičnim elastikam. Z nakupom Bandasy elastik podpiraš razvoj slovenske šiviljske in športne industrije.

  • S
  • M
  • L
Počisti
Opis

Vse Bandasy elastike so ročno narejene in zasnovane v Sloveniji. Zasnovane so na podlagi dolgoletnih izkušenj s kakovostnim treniranjem in osebnim trenerstvom.

B2 vadbena elastika je naša močnejša vadbena elastika. Zaradi njene srednje jakosti je primerna tako za ogrevalne kot tudi za krepilne vaje in pa za napredne uporabnike. Zaradi ožje podporne površine je jakost elastike v primerjavi z našo najmočnejšo elastiko B4 manjša. Priporočamo jo vsem tistim, ki redno obiskujejo fitnes a niso še vešči uporabe elastike. Elastika kljub svoji ožji podporni površini ne drsi in se ne obrača. Izbiraš lahko med tremi barvami: roza, rumena in črna in med tremi velikostmi: S, M in L.

Več o Bandasy elastikah:

B1 in B2 sta ožji elastiki, ki ju lahko uporabiš za ogrevanje zgornjih okončin, ramen in gležnjev, saj se popolnoma prilegata zapestju in gležnjem. B3 in B4 pa sta širši elastiki, namenjeni krepitvi spodnjih okončin in nudita širšo podporno površino in boljšo prilagodljivost. Za lažjo in pravilno uporabo elastik, vsebuje vsak izbrani paket navodila za uporabo v obliki vadbenega programa.

Za popolno personalizacijo smo zasnovali 4 vadbene elastike. Bandasy B1, B2, B3 in B4. Elastike se ločijo po jakosti, podporni površini in namembnosti. Elastiki B1 in B3 priporočamo vsem, ki ste še na začetku svoje vadbene poti in želite najprej spoznati osnove, preden napredujete na težji in močnejši elastiki – Bandasy B2 in B4.

Svojo Bandasy elastiko si lahko zagotoviš v številnih barvah, velikostih in motivih. Elastike so pralne v pralnem stroju in zasnovane za kakovost.

Dodatne informacije
Barva

Črna, Roza, Rumena

Velikost

S, M, L

Morda vam bo prav tako všeč…