B1 - Vadbena elastika Bandasy 1
Classic Pajkice
31 avgusta, 2019
B1 - Vadbena elastika Bandasy 2
B2 – Vadbena elastika Bandasy
1 septembra, 2019
Pokaži vse

B1 – Vadbena elastika Bandasy

24.99  17.99 

Več kot samo še ena vadbena elastika.

Izogni se nekvalitetnim in cenenim plastičnim elastikam. Z nakupom Bandasy elastik podpiraš razvoj slovenske šiviljske in športne industrije.

  • S
  • M
  • L
Počisti
Opis

Vse Bandasy elastike so ročno narejene in zasnovane v Sloveniji. Zasnovane so na podlagi dolgoletnih izkušenj s kakovostnim treniranjem in osebnim trenerstvom.

V kolikor šele pričenjaš z vadbo, še vedno osvajaš osnove določenih zahtevnejših gibov, te še teži stara poškodba in si želiš preprečiti nastanek nove poškodbe z učinkovitim ogrevanjem in splošno preventivno vadbo, je  elastika B1 je zate.

Več o Bandasy elastikah:

B1 in B2 sta ožji elastiki, ki ju lahko uporabiš za ogrevanje zgornjih okončin, ramen in gležnjev, saj se popolnoma prilegata zapestju in gležnjem. B3 in B4 pa sta širši elastiki, namenjeni krepitvi spodnjih okončin in nudita širšo podporno površino in boljšo prilagodljivost. Za lažjo in pravilno uporabo elastik, naroči tudi navodila za uporabo v obliki vadbenega programa (več v kategoriji *vadbeni programi*).

Za popolno personalizacijo smo zasnovali 4 vadbene elastike. Bandasy B1, B2, B3 in B4. Elastike se ločijo po jakosti, podporni površini in namembnosti. Elastiki B1 in B3 priporočamo vsem, ki ste še na začetku svoje vadbene poti in želite najprej spoznati osnove, preden napredujete na težji in močnejši elastiki – Bandasy B2 in B4.

Svojo Bandasy elastiko si lahko zagotoviš v številnih barvah, velikostih in motivih. Elastike so pralne v pralnem stroju in zasnovane za kakovost.

Dodatne informacije
Barva

Črna, Roza, Rumena

Velikost

S, M, L

Morda vam bo prav tako všeč…