BODIMO V STIKU
POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI
Zaradi velikega števila naročil/menjav/reklamacij, bo vaša menjava/reklamacija urejena znotraj 14 dni. Povprečen čas urejanja menjav/reklamacij je: 8 dni.
V kolikor ste naročili izdelke na zalogi preko ene izmed uradnih spletnih trgovin Bandasy, je rok dostave za Slovenijo : 1-4 delovne dni oz. glede na razmere dostavnih služb. V kolikor ste izbrali plačilo po predračunu, vaš paket ne bo odpolsan dokler ni plačilo vidno na naših transakcijskih računih.
Pred oddajo naročila, OBVEZNO preverite tabelo velikosti, katera se nahaja ob/pod opisom izdelka na spletni trgovini.
Da. Vseeno pa prosimo da upoštevate možnost odstopanja, zaradi velikega števila modelov oblačil oz. različne stopnje razteznosti različnih materialov.
V paketu z izbranimi izdelki, je prišel tudi document za vračila/menjave/reklamacije. Prosimo, da ga ustrezno izpolnete, in priložite v vaš paket.
V paketu z izbranimi izdelki, je prišel tudi document za vračila/menjave/reklamacije. Prosimo, sledite navodilom dokumenta.
Seveda. V kolikor niste pri naročilu označili “osebni prevzem”, pišite na [email protected]
Točen znesek dostave do vaše lokacije, bo izračunan v povzetku naročila na spletni trgovini.
V kolikor je prišlo do menjave/reklamacije zaradi napake izdelka oz. zaradi dostave izdelka, ki ni kot oglaševan, stroške prevzema AMKG GROUP d.o.o. Za vse ostale razloge (menjava velikosti, barve ipd.) stroške prevzema kupec.

Izdelke, ki niso 100% izpravni, pregledani in kot oglaševani, NE DAJEMO V PRODAJO. Vse izdelke pregledamo 4x pred pošiljanjem : po proizvodnji, pred odpošiljanjem iz tovarne, po prejetju v sedežu Bandasy in ponovno pred pošiljanjem. Poleg tega, izdelke serijsko poslikamo z napravo za zagotavljanje kakovosti, pred pakiranjem. V kolikor ste izdelek poškodovali po prejetju (v vednost: do sedaj, ne beležimo serijskih napak naših izdelkov) več kot 90% poškodb pajkic z všitkom, je zaradi agresivnega pomerjanja, uporabe med intenzivnim raztezanjem in zaradi uporabe izdelka v premajhni velikosti. Amkg Group d.o.o / Bandasy, si pridržuje pravico za pridobivanje informacij o poškodovanem izdelku, vse dokler s stranko ne ugotovi, TOČEN IZVOR POŠKODBE.AVTOMATSKE REKMALACIJE POŠKODOVANIH IZDELKOV SO NEMOGOČE!

Izdelke, ki niso 100% izpravni, pregledani in kot oglaševani, NE DAJEMO V PRODAJO. Vse izdelke pregledamo 4x pred pošiljanjem : po proizvodnji, pred odpošiljanjem iz tovarne, po prejetju v sedežu Bandasy in ponovno pred pošiljanjem. Poleg tega, izdelke serijsko poslikamo z napravo za zagotavljanje kakovosti, pred pakiranjem. V kolikor ste izdelek poškodovali po prejetju (v vednost: do sedaj, ne beležimo serijskih napak naših izdelkov) več kot 90% poškodb pajkic z všitkom, je zaradi agresivnega pomerjanja, uporabe med intenzivnim raztezanjem in zaradi uporabe izdelka v premajhni velikosti. Amkg Group d.o.o / Bandasy, si pridržuje pravico za pridobivanje informacij o poškodovanem izdelku, vse dokler s stranko ne ugotovi, TOČEN IZVOR POŠKODBE. AVTOMATSKE REKMALACIJE POŠKODOVANIH IZDELKOV SO NEMOGOČE!

V kolikor so kode za popust aktivne, jih najdete na profilih Bandasy ambasadork in na profilih @bandasyslovenia in @bandasy_official.

Sledite profilom @bandasyslovenia in @bandasy_official, saj razpise objavljamo periodično. V kolikor pa želiš svojo prijavo oddati že zdaj, pošljite na [email protected] : vsaj 5 slik v športnih oblačilih, kratek opis svoje pozicije v športni, social media, oglaševalski industriji, in razlog, zakaj vas moramo izbrati pred ostalimi. Hvala.

© Copyright 2021 TvojTrener.si | Vse pravice pridržane. 

Bravo! Si en korak bližje svoji sanjski postavi in boljšemu počutju.
Ne pozabi. S treningi lahko prekineš kadar koli želiš in če ne boš zadovoljna, ti povrnem kupnino. Brez vseh težav.

Izpolni obrazec, da se lahko dogovoriva za prvi trening. V kolikor boš želela, lahko pred pričetkom vadbe, opraviva BREZPLAČNI osebni posvet, da boš popolnoma brez dvomov.

Zaupalo mi je že več kot 1000 žensk. Pomagala bom tudi tebi do popolne postave in odlične kondicije. Če s treningi ne boš zadovoljna, ti povrnem kupnino. Brez težav in vprašanj.

PREOBRAZBE NAŠIH STRANK
Spoznaj Vesno. Skupaj sva se znebili več kot 25kg!
Spoznaj Slađano. Zaupala mi je, in znebili sva se 20kg+!
Ženski topi in majice
Najdi svojo velikost
S pomočjo spodnjega grafikona določite svojo velikost. Če ste na meji med dvema velikostma, naročite manjšo velikost za tesnejšo namestitev ali večjo velikost za ohlapnejšo. Če vaše meritve za oprsje in pas ustrezajo dvema predlaganima velikostma, naročite velikost, označeno z meritvijo oprsja.
Vsa merjenja so v cm.
Pišite nam, če potrebujete dodaten nasvet za določen izdelek.
Ženske pajkice in spodnji del
Najdi svojo velikost
S pomočjo spodnjega grafikona določite svojo velikost. Če je ena od telesnih meritev na meji med dvema velikostima, naročite manjšo velikost za tesnejšo namestitev ali večjo velikost za ohlapnejšo. Če vaše telesne meritve za boke in pas ustrezajo dvema predlaganima velikostma, naročite tisto, ki jo navaja meritev kolka.

Pišite nam, če potrebujete dodaten nasvet za določen izdelek.

Scrunch pajkice
Najdi svojo velikost
S pomočjo spodnjega grafikona določite svojo velikost. Če je ena od telesnih meritev na meji med dvema velikostima, naročite manjšo velikost za tesnejšo namestitev ali večjo velikost za ohlapnejšo. Če vaše telesne meritve za boke in pas ustrezajo dvema predlaganima velikostma, naročite tisto, ki jo navaja meritev kolka.
Višina in teža modela na sliki
Model je visok 173 cm in tehta 63 kg. Nosi velikost M.

Pišite nam, če potrebujete dodaten nasvet za določen izdelek.