tvojtreber-sitelogo.png

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI

Zaradi velikega števila naročil/menjav/reklamacij, bo vaša menjava/reklamacija urejena znotraj 14 dni. Povprečen čas urejanja menjav/reklamacij je: 8 dni.

V kolikor ste naročili izdelke na zalogi preko ene izmed uradnih spletnih trgovin Bandasy, je rok dostave za Slovenijo : 1-4 delovne dni oz. glede na razmere dostavnih služb. V kolikor ste izbrali plačilo po predračunu, vaš paket ne bo odpolsan dokler ni plačilo vidno na naših transakcijskih računih.

Pred oddajo naročila, OBVEZNO preverite tabelo velikosti, katera se nahaja ob/pod opisom izdelka na spletni trgovini.

Da. Vseeno pa prosimo da upoštevate možnost odstopanja, zaradi velikega števila modelov oblačil oz. različne stopnje razteznosti različnih materialov.

V paketu z izbranimi izdelki, je prišel tudi document za vračila/menjave/reklamacije. Prosimo, da ga ustrezno izpolnete, in priložite v vaš paket.

V paketu z izbranimi izdelki, je prišel tudi document za vračila/menjave/reklamacije. Prosimo, sledite navodilom dokumenta.

Seveda. V kolikor niste pri naročilu označili “osebni prevzem”, pišite na info@bandasy.com.

Točen znesek dostave do vaše lokacije, bo izračunan v povzetku naročila na spletni trgovini.

V kolikor je prišlo do menjave/reklamacije zaradi napake izdelka oz. zaradi dostave izdelka, ki ni kot oglaševan, stroške prevzema AMKG GROUP d.o.o. Za vse ostale razloge (menjava velikosti, barve ipd.) stroške prevzema kupec.

Izdelke, ki niso 100% izpravni, pregledani in kot oglaševani, NE DAJEMO V PRODAJO. Vse izdelke pregledamo 4x pred pošiljanjem : po proizvodnji, pred odpošiljanjem iz tovarne, po prejetju v sedežu Bandasy in ponovno pred pošiljanjem. Poleg tega, izdelke serijsko poslikamo z napravo za zagotavljanje kakovosti, pred pakiranjem. V kolikor ste izdelek poškodovali po prejetju (v vednost: do sedaj, ne beležimo serijskih napak naših izdelkov) več kot 90% poškodb pajkic z všitkom, je zaradi agresivnega pomerjanja, uporabe med intenzivnim raztezanjem in zaradi uporabe izdelka v premajhni velikosti. Amkg Group d.o.o / Bandasy, si pridržuje pravico za pridobivanje informacij o poškodovanem izdelku, vse dokler s stranko ne ugotovi, TOČEN IZVOR POŠKODBE.AVTOMATSKE REKMALACIJE POŠKODOVANIH IZDELKOV SO NEMOGOČE!

Izdelke, ki niso 100% izpravni, pregledani in kot oglaševani, NE DAJEMO V PRODAJO. Vse izdelke pregledamo 4x pred pošiljanjem : po proizvodnji, pred odpošiljanjem iz tovarne, po prejetju v sedežu Bandasy in ponovno pred pošiljanjem. Poleg tega, izdelke serijsko poslikamo z napravo za zagotavljanje kakovosti, pred pakiranjem. V kolikor ste izdelek poškodovali po prejetju (v vednost: do sedaj, ne beležimo serijskih napak naših izdelkov) več kot 90% poškodb pajkic z všitkom, je zaradi agresivnega pomerjanja, uporabe med intenzivnim raztezanjem in zaradi uporabe izdelka v premajhni velikosti. Amkg Group d.o.o / Bandasy, si pridržuje pravico za pridobivanje informacij o poškodovanem izdelku, vse dokler s stranko ne ugotovi, TOČEN IZVOR POŠKODBE. AVTOMATSKE REKMALACIJE POŠKODOVANIH IZDELKOV SO NEMOGOČE!

V kolikor so kode za popust aktivne, jih najdete na profilih Bandasy ambasadork in na profilih @bandasyslovenia in @bandasy_official.

Sledite profilom @bandasyslovenia in @bandasy_official, saj razpise objavljamo periodično. V kolikor pa želiš svojo prijavo oddati že zdaj, pošljite na info@bandasy.com : vsaj 5 slik v športnih oblačilih, kratek opis svoje pozicije v športni, social media, oglaševalski industriji, in razlog, zakaj vas moramo izbrati pred ostalimi. Hvala.

© Copyright 2021 TvojTrener.si | Vse pravice pridržane.